Boxershorts niet meer van de grote warenhuizen

boxershortsWie kiest je onderbroeken?
De mode is gelukkig altijd al veranderlijk geweest. Dat is zeker waar voor de mode voor zowel heren ondergoed als dames ondergoed, lingerie. De traditie wil dat een kleine dertig procent van de mannen hun onderbroeken nog steeds laten uitzoeken door hun partner. Dat was in het niet zo verre verleden veel meer, dus er is hoop voor de moderne man.

De keuze is niet moeilijk.
Modebewust kiezen is niet moeilijk wanneer je als man bedenkt dat de enige die je boxer gaat zien je eigen vrouw of je partner is. het gemak en comfort van de boxershorts, een oude bekende uit het verleden die een mooie come back heeft gemaakt, heeft het mogelijk gemaakt dat steeds meer heren ook op de sportschool hun boxershort laten zien. Het gevolg van deze trend is dat de modeontwerpers zich ook weer meer bezig gaan houden met de ondermode voor de heren.

Meer merken.
Er komen dan ook steeds meer merken op de markt die niet alleen gedragen worden door de gezichten van die merken in de modebladen. Ook sporthelden zoals beroemde voetballers en tennis sterren investeren hun gewonnen roem en kapitaal steeds vaker in de ondermode voor heren.

Dat heeft praktische gevolgen omdat de heren zich niet schamen voor hun vormen maar wel graag onderbroeken willen die behalve een knap ontwerp ook nog eens comfort en gemak bieden. En wanneer hun naam achter het merk staat is het waarschijnlijk dat ze die wensen ook op de markt brengen.
Het strakke kruis van de witte, katoenen onderbroeken is verdwenen en heeft plaats gemaakt voor een kruis dat draagruimte biedt waar dat nodig is.
Er is een bonte verscheidenheid ontstaan, kleur heeft zijn intrede gedaan in het modebeeld van ons underwear.

En de dames kijken mee.
Natuurlijk kijken de dames ook naar het lichaam van het model in het ondergoed, maar als je nog een beetje ouderwets bent, of druk bezig met je carrière, is de kans groot dat je partner de onderbroeken mode op de voet volgt en ook haar smaak een beetje is verandert in de loop van de tijd.

Gelukkig is ook de heren onderbroek een beetje dat stiekeme kwijtgeraakt, het is al lang geen taboe meer. Mode en ondergoed zijn niet meer gescheiden, het is een heel gewoon deel van het leven geworden. De man loopt rustig door de sportschool in zijn boxer of andere onderbroek. De man van vandaag zoekt zelf modebewust zijn onderbroeken uit en schaamt zich ook daar niet voor, waarom ook? De ondermode voor mannen wordt steeds mooier.

En zo vouwen we ondergoed dus netjes op mannen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *